Trouwen en feesten

Ook trouwen doe je bij Het Buitenhuis

 

Trouwen doe je bij Het Buitenhuis

Paviljoen Het Buitenhuis is dé locatie voor het vieren van een intiem feestje, bijeenkomst óf een trouwfeest met alles erop en eraan. Met een grote hoeveelheid aan mogelijkheden kunnen wij iedere feestelijke gebeurtenis volledig afstemmen op jullie wensen. Daarbij is Het Buitenhuis een officiële trouw locatie, zodat zelfs de huwelijksvoltrekking plaats kan vinden bij ons. Binnen in het Paviljoen, op het terras of op de pontons, gelegen in het mooie water van De Groene Heuvels.

Het Paviljoen is gezellig voor een klein gezelschap, maar ook uitermate geschikt voor jullie feest tot ongeveer 300 personen. Door de ligging, direct aan het water, het terras en de verschillende pontons hebben jullie altijd een unieke beleving van 'de mooiste dag van jullie leven'. Geen zin om de avond af te sluiten, geniet dan nog even na rondom het kampvuur bij het Feestplein. Daarna zijn er uitgebreide mogelijkheden om, ook voor jullie gasten, te overnachten in één van onze accommodaties of in een eigen tent of caravan op onze camping. De volgende dag samen ontbijten en napraten.

Via onderstaande buttons ga je naar de pagina Trouwfestival, naar ons trouwimpressie fotoboek of naar de website van Toptrouwlocaties.nl om een beoordeling te geven van jullie trouwdag. Ook dat stellen we erg op prijs!

Voor een vrijblijvende afspraak kunnen jullie altijd contact opnemen met Paul van Raamsdonk, T 0620055867 of via email.

Proef de sfeer

Hoe ziet jullie Trouwdag eruit?

 

Geen bruiloft is hetzelfde! Daar zijn we na onze 9 jaar ervaring achter gekomen :)
Dat betekend dat wij rekening houden met jullie wensen en ideeën om zo een perfecte dag te organiseren, maar hoe ziet een gemiddelde dag er dan uit? Dat beschrijven we hieronder!

- Het buitenhuis

Lief bruidspaar..

Wij zijn er om jullie de mooiste dag van jullie leven te geven. Bij Paviljoen het Buitenhuis werken wij met een geweldig team. Wij proberen altijd zo snel mogelijk op jullie vragen te reageren en jullie zo goed mogelijk te begeleiden om echt jullie droomdag te creëren. In het online offerte systeem kunnen we jullie hele dag tot in detail plannen en een compleet draaiboek voor jullie dag creëren. Op deze manier werken wij in dezelfde omgeving en zijn jullie en wij ervan verzekerd dat alles goed op elkaar is afgestemd. Uiterlijk 3 weken van te voren plannen wij met jullie een puntjes op de i gesprek om alle details voor de grote dag te bespreken, zodat de dag precies verloopt zoals jullie voor ogen hebben! Hebben jullie in de tussentijd vragen voor ons, wij zijn het makkelijkst te bereiken via de mail. info@paviljoenbuitenhuis.nl Wij kijken uit naar het contact en gaan er samen alles aan doen om er een fantastische dag van te maken!

Ceremonie

De huwelijksceremonie zal plaatsvinden in de door jullie gekozen ruimte. Wij bespreken van tevoren de weers-situatie met elkaar om de juiste binnen- of buiten ruimte met elkaar af te stemmen. Het gebruik van vuurwerk en confetti is bij ons ten strengste verboden. Als u rozenblaadjes wilt gebruiken dan is dit toegestaan onder de voorwaarde dat dit echte rozenblaadjes betreffen. Dit in verband met het milieu. Ceremonieopstelling Tijdens een persoonlijke gesprek bespreken wij met jullie de ceremonieopstelling. We beschikken over 2 mooie buiten ceremonie locaties. Op het water ligt ons trouwponton, dan trouw je echt op het water! Daarnaast hebben we een oude wilgenboom (naast het water) met een mooie trouwopstelling en een perfecte trouwsfeer. Bij slecht weer hebben we ook een mooie overdekte trouwlocatie onder onze stretch tent.

 

Toost & Taart

Toast & Taart Nadat jullie elkaar het jawoord hebben gegeven, is er een mooi moment om hier samen met alle gasten op te toosten en de bruidstaart aan te snijden. Indien gewenst serveren wij een feestelijk glaasje prosecco. Taart Jullie mogen zelf een taart te verzorgen via een externe bakker. Wij zorgen voor een mooie taartentafel met borden en bestek. Het bruidspaar snijdt het eerste puntje aan. Wij zorgen ervoor dat iedereen van taart voorzien wordt. Wij beschikken over een mooie en ruime cadeau-hoek en zetten deze voor jullie klaar! Daarnaast hebben wij ook een schatkist voor de enveloppen die we graag voor jullie neerzetten.

 

Receptie & Diner

Jullie eerste diner als getrouwd stel! Aan mooi gedekte tafels gaan jullie met elkaar genieten van een heerlijk diner. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken wij graag jullie wensen. We zijn sterk in belevings koken door tussen alle gasten de gerechten te bereiden en te presenteren. Op de Arrangementen pagina vind je al onze specialiteiten!

En natuurlijk een knallend feest!

Deze beschrijving is slechts een indicatie van wat er allemaal mogelijk is bij ons, voor de optimale beleving nodigen we jullie graag uit bij ons Paviljoen zodat jullie de sfeer kunnen ervaren.

Ik wil een afspraak!
 

Trouwen 'nieuwe stijl'

Het Buitenhuis is dé locatie voor het vieren van je bruiloft, maar dan in de stijl van een ééndaags of meerdaags evenement; Festival Style!

Door de geweldige ligging, direct aan het water, met een overdekt en verwarmd terras, een gezellig paviljoen, een aanlegsteiger en vlonders op het water van de Groene Heuvels, een Feestplein' met vuurplaats en podium met dansvloer.

Én overnachtingsmogelijkheden met Pods, Pipowagens, Buitenhuisjes en een heuse BBA Bus én legio mogelijkheden om je gasten te verwennen, is bijna alles mogelijk!

Op deze pagina geven we je een indruk van de mogelijkheden bij Paviljoen en Camping Het Buitenhuis. Samen maken we graag een passend plan voor jullie 'mooiste dag van je leven'! Bel met Paul van Raamsdonk 06-20055867 of mail naar info@paviljoenbuitenhuis.nl voor een afspraak.

Nagenieten met ontbijt

Overnachten op onze camping kunnen jullie boeken op onze website: www.campingbuitenhuis.nl We beschikken over een buitenkeuken en ruim 100 zitplaatsen aan de waterkant om een ontbijt te verzorgen . Jullie mogen dit zelf arrangeren of jullie bestellen dit bij Jumbo Winssen. Daarmee hebben wij een mooie afspraak gemaakt waarbij Jumbo het geheel verzorgde ontbijt zal aanleveren op het door jullie opgegeven tijdstip. Doorgaans wordt het ontbijt tussen 09:00 en 10:00 geserveerd.
Optioneel: ontbijt via Jumbo Winsen Hoe mooi en gezellig is het om uw feest ,overnachting en kampvuur beleving af te sluiten met een goed verzorgd ontbijt aan de waterkant. Jumbo Winsen bezorgen alles op schalen en manden. Zij verzorgen dit ontbijt ongeveer 100 x per jaar bij ons en wij kunnen jullie garanderen dat alles van goede kwaliteit is. Kostprijs is € 7,50 p.p. U kunt dit online betalen aan hen nadat de bestelling online gemaakt is. U kunt dit tot een week van te voren online bestellen. Contact persoon:
Menno Loeffen
Jumbo Winssen
Leegstraat 7c Winssen
0487-521258
menno.loeffen@jumbo.com

Ik wil een afspraak!